Atelier de jonglerie/flow arts, susținut de Trupa Crispus

When:
August 9, 2019 @ 7:30 pm – 9:30 pm
2019-08-09T19:30:00+03:00
2019-08-09T21:30:00+03:00
Where:
Faleza Cazinoului Constanța
5MC7+6C Constanța
Cost:
Free
Atelier de jonglerie/flow arts, susținut de Trupa Crispus @ Faleza Cazinoului Constanța

ONG Crispus Sibiu – Animația stradală este o formă de artă participativă ce constă în practicarea unor tehnici diverse cu scopul de a anima publicul, de a-i produce dorința de implicare sau de a-i transmite anumite mesaje, ridicând semne de întrebare. Animația stradală este o formă de artă care ajunge în locurile în care celelalte forme nu reușesc. Vei găsi animația stradală în toate locurile în care publicul este prezent, fie el și simplu trecător. Este o metodă cu un puternic caracter participativ și experiențial.
Jongleria, sau Flow Arts, este capacitatea unui individ de a produce tipare de formă și culoare, controlând unul sau mai multe obiecte în coordonatele spațiu-timp. Cu alte cuvinte este arta, desprinsă din artele circului și din ritualuri străvechi, de a crea o mișcare fluidă folosind obiecte în mișcare. Există multe obiecte care pot fi manevrate, iar în acest atelier vom prezenta o parte dintre ele. Participanții vor deprinde tehnici de bază în mânuirea poi-urilor, a staff-ului, mingilor de jonglat, etc. în durata de aprox. 2 ore.
În zilele noastre, datorită efectului public pe care îl are, jongleria poate fi încadrată în animația stradală însă datorită puternicelor influențe în procesele de dezvoltare ale indivizilor, poate fi folosită și ca metodă de învățare. În primul rând despre sine!
Animatorii ONGT Crispus Sibiu ce susțin acest atelier, au o experiență de peste 15 ani în animația stradală și fac parte din CRISPUS – The Art of Fire, trupă ce crează pentru publicul larg, spectacole profesioniste cu efecte pirotehnice de mai bine de 14 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *