Atelier de pictură pe lemn si atelier de colorat pentru prichindei

When:
August 11, 2019 @ 7:30 pm – 9:30 pm
2019-08-11T19:30:00+03:00
2019-08-11T21:30:00+03:00
Where:
Faleza Cazinoului Constanța
5MC7+6C Constanța
Cost:
Free
Atelier de pictură pe lemn si atelier de colorat pentru prichindei @ Faleza Cazinoului Constanța

Creative Arts este un centru de dezvoltare a creativităţii, creat în scopul descoperirii şi dezvoltării potenţialului creativ ce se află în fiecare dintre noi, fie că suntem copii sau adulţi. Cu o echipă formată din aproximativ 30 de artişti talentaţi şi dedicaţi, Creative Arts oferă o gamă largă de cursuri şi ateliere pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Creative Arts înseamnă, în acelaşi timp, o echipă specializată în producţia de evenimente private şi corporate şi în realizarea unei game variate de materiale şi servicii specifice acestor evenimente – decoruri şi costume, cadouri şi mărturii, aranjamente florale şi candybar, servicii foto şi video.

Evenimentele pentru copii se vor desfășura pe o perioadă de 2 ore, înaintea proiecției de duminică, destinată copiilor și familiei. Fiecare eveniment va include 2 ateliere pentru copii, 2 animatori și un maestru de ceremonii.

Atelier de pictura pe lemn

  • Se spune ca ora magica este la miezul noptii. In Tara Uriasilor totul este magie!
  • Cei mici vor picta cufarul fermecat al Marelui Urias Prietenos, pentru a-si pastra aici toate amintirile lor frumoase.
  • Recomandat peste 4 ani.

Atelier de colorat pentru prichindei

  • Personajele preferate din animatii prind viata la cel mai colorat atelier pentru prichindei. Recomandat pana in 4 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *