Atelier handmade – broșe Winnie the Pooh si atelier de colorat pentru prichindei

When:
August 18, 2019 @ 7:30 pm – 9:30 pm
2019-08-18T19:30:00+03:00
2019-08-18T21:30:00+03:00
Where:
Faleza Cazinoului Constanța
5MC7+6C Constanța
Cost:
Free
Atelier handmade – broșe Winnie the Pooh si atelier de colorat pentru prichindei @ Faleza Cazinoului Constanța

Creative Arts este un centru de dezvoltare a creativităţii, creat în scopul descoperirii şi dezvoltării potenţialului creativ ce se află în fiecare dintre noi, fie că suntem copii sau adulţi. Cu o echipă formată din aproximativ 30 de artişti talentaţi şi dedicaţi, Creative Arts oferă o gamă largă de cursuri şi ateliere pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Creative Arts înseamnă, în acelaşi timp, o echipă specializată în producţia de evenimente private şi corporate şi în realizarea unei game variate de materiale şi servicii specifice acestor evenimente – decoruri şi costume, cadouri şi mărturii, aranjamente florale şi candybar, servicii foto şi video.

Evenimentele pentru copii se vor desfășura pe o perioadă de 2 ore, înaintea proiecției de duminică, destinată copiilor și familiei. Fiecare eveniment va include 2 ateliere pentru copii, 2 animatori și un maestru de ceremonii.

atelier handmade – broșe Winnie the Pooh

  • Cel mai indragit usulet din lume prinde viata in mainile voastre la cel mai haios atelier handmade. Din fetru, lipici, culori si putina imaginatie, vom crea cele mai simpatice brose ursuleti, purcelusi sau borcane cu miere .
  • Recomandat peste 4 ani.

atelier de colorat pentru prichindei

  • Personajele preferate din animatii prind viata la cel mai colorat atelier pentru prichindei.
  • Recomandat pana in 4 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *