VIAȚA LUI PI

When:
August 12, 2019 @ 9:30 pm – 11:30 pm
2019-08-12T21:30:00+03:00
2019-08-12T23:30:00+03:00
Where:
Faleza Cazinoului Constanța
5MC7+6C Constanța
Cost:
Free
VIAȚA LUI PI @ Faleza Cazinoului Constanța

Regia: Ang Lee

Gen: aventuri, dramă

Detalii: 127 minute, AG, SUA

Premii: Câștigător a 4 premii Oscar – pentru Cel mai bun regizor, Cea mai bună imagine, Cele mai bune efecte vizuale, Cea mai bună coloană sonoră

Sinopsis: Cu VIAȚA LUI PI, regizorul Ang Lee (“Brokeback Mountain”, “Tigru și dragon”) a creat un film revoluționar despre un tânăr care supraviețuiește unui dezastru maritim și se vede silit să pornească într-o călătorie epopeică, plină de aventuri și de descoperiri.

După naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de grădină zoologică, Pi Patel, plutește în derivă într-o barcă de salvare alături de o hienă, un urangutan, o zebră rănită și un imens și înfometat… tigru de Bengal. Puștiul își folosește cunoștințele enciclopedice în ceea ce privește comportamentul animalelor pentru a-l ține la distanță pe tigrul Richard Parker, construind o tumultoasă și plină de riscuri relație pe parcursul lungilor luni de călătorie pe valurile oceanului.

Acțiunea filmului VIAȚA LUI PI, ecranizarea unei cărți care s-a vândut în milioane de exemplare și a petrecut ani întregi în clasamentele bestsellerurilor, se petrece pe trei continente și două oceane, de-a lungul unei perioade de mulți ani, într-un vast univers al imaginației.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *